+32(0)51 24 13 44
Bekijk hier onze bedrijfsfilm!

Willaert

Innovatie

Verbeteren en vernieuwen

Sinds 1999 is dit de dagelijkse bekommernis van bestuurder Rudy Vannevel. En dit streven naar innovatie heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Op vandaag is Willaert immers één van de meest toonaangevende boomkwekerijen met Cash & Carry van Europa. Een waar succesverhaal dat bovendien werk verschaft aan zo’n 90 medewerkers.

Door de jaren heen specialiseerde Willaert zich in een uitgebreid gamma aan tuinplanten van hoogstaande kwaliteit. Maar ook ruimte voor exclusiviteit en oog voor de markttendensen zijn hier helemaal op hun plaats. Willaert is dus duidelijk veel meer dan een boomkwekerij.

“We vermarkten alles wat groeit en bloeit in de tuin. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring bieden we meer dan 5000 verschillende variëteiten aan. De hele tuinsector van dienst zijn, dat is onze drijfveer!”

Logistiek gebruiksgemak

Dankzij een perfect uitgekiend logistiek proces, kunnen we onze activiteiten onderbrengen in verschillende sterke afdelingen. Tuinaanleg, tuincentrum en Cash & Carry, elk met hun specifieke eisen en noden, zijn de steunpijlers van het Willaert-gebeuren. Daarnaast richten we ons ook op openbare besturen.

Verder bieden onze elektrische wagentjes ook een onmiskenbare meerwaarde en gebruiksgemak aan onze Cash & Carry-afdeling. Het hele jaar door vindt u bij Willaert een uitgebreide keuze van zo’n 3000 soorten. Alles zorgvuldig alfabetisch gerangschikt, van vaste planten tot zwaardere bomen. Solitaire planten, meststoffen, potgrond, graszaden, vijvermaterialen en andere tuinaanlegaccessoires liggen voor u klaar.

Tijdens de karrendagen, overtreft Willaert zich steeds weer opnieuw.  Op een paar uur tijd kan de klant een volledige keuze maken of een lot reserveren dat later wordt aangeleverd. Vernieuwing op vlak van assortiment en concept staan ook hier weer centraal.

Vandaag en morgen

In 2010 slaagde Willaert erin om het MPS label te verkrijgen. Dankzij deze onderscheiding in duurzaam ondernemen binnen de tuinbouwsector geeft Willaert aan toekomstgericht te denken.  Kwaliteitscontrole en efficiëntie aan klanten en leveranciers garanderen liggen immers aan de basis van het ‘MPS Trace Certificat’.

Op vandaag beschikt Willaert over een site van 12 hectare in Roeselare. Daarnaast werd in februari 2009 een tweede afdeling  geopend in  Opglabbeek.

Willaert boekt een omzet van 36 miljoen euro, zowel in binnen- als buitenland. Dit maakt van Willaert één van de belangrijkste Europese spelers in zijn branche.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Willaert